En fotograf med bas i Umeå. Mikael Lundgren: 070–6474958. |info@bildinorr.se

Ghana November 2013

Bara en månad till nästa resa till Ghana för ett uppföljningsbesök på våra projekt och träffar för att planera kommande projekt.

HIV/Aids är nu på tillbakagång i det drabbade området i och kring Akim Oda. De två ungdomscentren som bidrar till information om aidsproblematiken till många unga fungerar mycket bra. Framöver fokuserar vi på frågorna om särbehandling av smittade och deras familjer genom att arbeta för att dessa frågor lyfts upp av ledare och nyckelpersoner inom kommun, religiösa samfund och andra organisationer.
Huvudansvaret för att utforma arbetssätt och att genomföra aktiviteterna ligger på vår systerorganisation Herald Foundation medan vi i Sverige stöttar med projektplan och ansökan till Forum Syd och sist men inte minst att på alla sätt samla in medel, reda pengar, för att kunna genom föra projektet. Det kommer vi att lyckas med , tack vara våra generösa medlemmar och alla andra som bidrar till att skapa en bättre tillvaro för unga och kvinnor i Ghana.
Jag kan lova att jag kommer tillbaka med många bilder och berättelser om hur våra projekt fortlöper  där nere.
Copyright: Fotograf Mikael Lundgren, Umeå
By |okt 2, 2013|AIDS, Ghana|0 Comments

About the Author:

Fotograf Mikael Lundgren. En av Norrlands mest anlitade och uppskattade frilansfotografer inom områdena reportagefoto, nyhetsfotografering, arkitektur, miljöer och fotodokumentation. Uppdragen genomsyras av professionalitet, trygghet och kreativitet och utförs på kort varsel med leverans samma dag eller som planerade uppdrag med eller utan reporter på plats. Förutom rena fotouppdrag håller Mikael Lundgren regelbundet fotokurser och fotoutbildningar i Umeå och Västerbotten.