En fotograf med bas i Umeå. Mikael Lundgren: 070–6474958. |info@bildinorr.se

Vem är fotografen?

Jag blev nyfiken på vem som tagit fotografierna som är förlaga till de nyutkomna frimärkena med vår nationalklenod, fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic. Jo, det finns angivet under motivet tillsammans med skaparen av frimärket. Som väl är har jag kvar en lupp i min byrålåda sedan tiden då man jackade negativ för att markera vilka man valt. Då var luppen ett måste. Så även för filatelister förstår jag nu. Vem som var fotograf? Fram med luppen eller fuska genom att titta här:  http://tinyurl.com/o2wnsfx

Utgivningen har fått stor uppmärksamhet i media men krediteringen av fotograferna är i stort sett obefintlig. I flera tidningar anges Posten (!!!) som fotograf.

 

About the Author:

Fotograf Mikael Lundgren. En av Norrlands mest anlitade och uppskattade frilansfotografer inom områdena reportagefoto, nyhetsfotografering, arkitektur, miljöer och fotodokumentation. Uppdragen genomsyras av professionalitet, trygghet och kreativitet och utförs på kort varsel med leverans samma dag eller som planerade uppdrag med eller utan reporter på plats. Förutom rena fotouppdrag håller Mikael Lundgren regelbundet fotokurser och fotoutbildningar i Umeå och Västerbotten.