En fotograf med bas i Umeå. Mikael Lundgren: 070–6474958. |info@bildinorr.se

Referenser

Bild i Norr och Fotograf Mikael Lundgren är en av Norrlands mest anlitade frilansfotografer inom områdena bildjournalistik, reportagefoto och nyhetsfotografering. Referenser ger en bra bild av olika typer av uppdrag, se nedan.

Exempel på uppdragsgivare:

med flera…

Välkommen att kontakta Fotograf Mikael Lundgren när du behöver hjälp med fotografering eller fotokurser. Bild i Norr har även ett omfattande bildarkiv där ett stort antal bilder med händelser, människor och miljöer finns samlade.

Referenser, galleri. Konstnärligt Campus. Fotograf Mikael Lundgren: 070-6474958
Mikael Lundgren är en fantastiskt duktig fotograf. Inget jobb är främmande för honom. Han behärskar alla fototekniker, från natur och porträtt till reklam och produktfotografering. Därtill är han en kännande yrkesmänniska med stor förmåga att fånga människorna och känslorna. Han är alltid professionell, väl förberedd och samtidigt spontan och flexibel. Under de senaste åren har vi ofta anlitat Mikael som reportagefotograf i tidningen Norra Skogsmagasinet, en av Sveriges största skogstidningar. Därtill kommer många fotouppdrag i en större verksamhet med en fotografiskt sett svårarbetad miljö, där Mikaels ypperliga kompetens lyft våra produktioner på ett tydligt sätt.
På Norra Skogsägarnas kommunikationsavdelning är vi mycket glada att ha ett nära samarbete med Mikael Lundgren som är en väldigt duktig och erfaren fotograf samt en kompetent och pedagogisk inspiratör. Jag rekommenderar varmt Mikael som fotograf, kreatör och människa.
Erik Jonsson, Kommunikationschef, Norra Skogsägarna